Sunne steg i Bindal og Ytre Namdal

Sunne steg er et interkommunalt tilbud til familier som har med barn med overvekt og som ønsker å endre levevaner. Kommunene Leka, Bindal, Nærøy og Vikna samarbeider med Helse Nord-Trøndelag og St. Olavs Hospital om tilbudet.

Tilbudet gjelder barn som går i 2. - 7. klasse.

Tilbudet gis i form av samtaler, utarbeidelse av familieplan, motivasjon og veiledning, aktivitet og oppfølging av helsesøster i egen kommune.

I tillegg til lokal oppfølging deltar familiene på fire lørdagssamlinger i perioden september 2017 - mai 2018.

Tilbudet er gratis.

Påmelding til Sunne Steg:
Ta kontakt med helsestasjon i din kommune for nærmere informasjon og påmelding senest innen 31. august 2017.

Det forusettes at både barn og foreldre/ foresatte deltar sammen både på lørdagssamlingene og til lokal oppfølging.