Ledige stillinger i Leka kommune

80 % fast stilling som lærer fra 01.08.17
60 % vikariat + 20 % vikar som lærer 01.08.17-31.07.18
50 % vikariat + 20 % vikar som lærer 01.08.17-31.12.17
55 % midlertidig stilling som spesialpedagog i voksenopplæringen 01.08.17-31.07.18

Søknad vedlagt CV, attesterte kopier av vitnemål og attester, samt kontaktinformasjon til referanser sendes: Leka kommune, Personalkontoret, Leknesveien 67, 7994 Leka eller post@leka.kommune.no

Leka kommune er en trivelig kystkommune vest i Nord-Trøndelag.  Administrasjonsstedet ligger på øya Leka.  Kommunen har ca 570 innbyggere.  Hovednæringene er jordbruk, fisk/sjømatoppdrett og servicenæringer.  Leka blir ofte omtalt som Midt-Norges Sagaøy.  Her finnes mange historiske minnesmerker og Leka er nylig kåret til Norges geologiske nasjonalmonument.  Leka kommune har barnehage, 10-årig grunnskole, sykestue, gode friluftsmuligheter, lysløype, svømmehall og idrettshall og aktivt kulturliv

50 % vikariat som hjemmehjelp

• Praktisk bistand til hjemmeboende og beboere i omsorgsboliger.
  • I tillegg knyttet andre relevante oppgaver til lettere pleie og omsorg.

Kvalifikasjoner

• Det kreves ingen spesiell fagkompetanse, men er det noen som har omsorgsarbeiderutdannelse oppfordres de til å søke.
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
  • Erfaring fra hjemmebasert tjeneste og journalsystemet Profil er en fordel, men opplæring vil bli gitt.
  • Søkere må ha sertifikat.
  • Det kreves godkjent politiattest

Utdanningsretning

• Medisin/Helse/Sosialfag
  • Utdanningstittel: Hjemmehjelp

Personlige egenskaper

• Personlig egnethet
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Evne til å jobbe både i team og selvstendig vil bli vektlagt

• Norsk

• Variert arbeid i et positivt miljø.
  • Gode kolleger
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver.
  • Vi arbeider både selvstendig og i team.
  • Vi byr på vakker natur med flotte turopplevelser.
  • Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende regler, forskrifter og avtaleverk.
  • Tilsetting skjer på vanlige kommunale vilkår.
  • Fra lønna blir det trukket 2 % innskudd til pensjonsordning.

Stillingsbrøk: 50 %
Vikariat 1 år fra 1. mai 2017-30. april 2018
Antall stillinger: 1

Ledig fra 1. mai 2017

Søknadsfrist: 1. mai 2017

Høres dette spennende ut?
For nærmere informasjon og søknad, ta kontakt med
Tove Kvaløy Tlf. 74 38 72 00

Beskrivelse

Leka barne- og ungdomsskole er en 1-10-skole i Leka kommune. Skolen ligger på nordsiden på den vakre øye Leka. Leka er Nord-Trøndelags nordligste kommune.

Skolen har 56 elever fordelt på 40 elever på barnetrinnet og 14 elever på ungdomstrinnet fra og med høsten 2017.

Skolen har et faglig dyktig og utviklingsorientert personale, og har i de siste årene hatt et spesielt fokus på klasseledelse, fysisk aktivitet og lesing i alle fag.

· 80 % fast stilling som lærer Leka barne- og ungdomsskole

ü Kontaktlærer for et trinn på barnetrinnet

ü  ta initiativ til, og ha medansvar for utviklingsarbeid på skolen

ü delta i skolens utviklingsarbeid på en positiv måte gjennom aktiv deltagelse på utviklingsmøtene.

ü ta initiativ til, og sammen med andre om å ta ansvar for og løse andre nødvendige oppgaver

ü gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og vilje til å finne løsninger

ü er god til å jobbe både i team og selvstendig og som er målrettet og løsningsfokusert

ü tydelig klasseledelse

I utvelgelsen av kandidater vil det bli lagt betydelig vekt på egnethet for stillingen.

Annet

Arbeidstakere tilsettes i kommunen på de vilkår som følger av lovbestemmelser, reglement og gjeldende tariffavtaler.
Søkere som vil påberope seg fortrinnsrett må angi dette i søknaden.

Ved eventuelle interne rokkeringer kan andre stillinger bli ledige. Søkere med interesse for dette må oppgi dette i søknaden.

Søknadsfrist 03.mai 2017

______________________________________________

· 60 % vikariat + 20 % vikar som lærer Leka barne- og ungdomsskole i perioden 01.08.17 - 31.07.18

ü Kontaktlærer for et trinn på barnetrinnet

ü fagkompetanse for, og erfaring fra, undervisning på barne- og ungdomstrinn.

ü skolen har p.t. behov for lærer med 30 stp i flere grunnleggende fag på barnetrinnet. I tillegg er det ønskelig med kvalifikasjon i naturfag 1.-7.trinn eller 5.-10.trinn.

Søknadsfrist: 3.mai 2017

_____________________________________________

50 % vikariat + 20 % vikar som lærer Leka barne- og ungdomsskole i perioden 01.08.17 - 31.12.17

ü fagkompetanse for, og erfaring fra, undervisning på barne- og ungdomstrinn.

ü ønskelig med kvalifikasjon i naturfag 5.-10.trinn.

· Søknadsfrist: 3.mai 2017

__________________________________________________________________

Følgende stilling er ledig ved Leka voksenopplæring fra og med 01.08.17-31.07.18

Leka Voksenopplæring søker etter spesialpedag inntil 55 % midlertidig stilling fra 01.08.2017 til 31.07.2018. Hovedoppgaver vil være utarbeidelse og oppfølging av individuell opplæringsplan for elev og tett samarbeid med andre lærere på voksenopplæringa.

Kvalifikasjoner

· Søker må være utdannet spesialpedog

· Erfaring med spesialpedagogisk arbeid og personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Vi ønsker at:

· Du er god til å samarbeide med ansatte

· Du kan dele kunnskap og veilede voksne

· Du er fleksibel og løsningsorientert
Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Du ser verdien av godt tverrfaglig samarbeid
Du er fleksibel og løsningsorientert

· Tilsettings-, lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med lov, forskrifter og avtaleverk.  Arbeidstaker tilsettes i Leka kommune.

· Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner, bli lagt vekt på personlig egnethet for stillingen. Vi gjennomfører intervju med aktuelle kandidater.

· Det tas forbehold om fortrinnsrett for interne søkere jf. arbeidsmiljøloven § 14.3 7 og HTA kap 1 § 2.3.

· Søknadsfrist: 03.05.2017