Fiberutbygging i Gutvik og Leka - informasjonsmøter

NTE inviterer til informasjonsmøte ang utbygging av fiberbredbånd

Gutvik Grendehus       tirsdag 08. mai kl. 19.00

Leka - Herlaughallen   onsdag 09. mai kl. 19.00

NTE, Nærøy og Leka kommune har blitt enige om utbygging av fiberbredbånd. Det betyr at fremtidens kommunikasjonsløsninger er på vei til deg om mange nok nå blir med!

De som blir med vil få muligheten til et fremtidsrettet og moderne fiberbredbånd. Fra en og samme leverandør kan få internett med lysets hastighet og en førsteklasses tv-løsning, alt gjennom 100% trønderfiber fra NTE.

Kaffe og noe å bite i

Fiberteknologien fra NTE er det mest spennende som tilbys på markedet. Vi ønsker derfor å invitere deg på et informasjonsmøte der vi forteller om dagens og fremtidens løsninger. Du får også informasjon om hva produktene koster og muligheten til å bestille til din bolig eller fritidsbolig. Vi vil allerede på møtet starte salget slik at vi så raske som mulig får inn de kontraktene som er nødvendig for at en utbygging kan starte.

I tillegg til de spennende løsningene, spanderer vi selvfølgelig kaffe og noe å bite i.

Har du ikke mulighet til å bli med på møtet?

For at vi skal kunne bygge ut fiberbredbånd må interessen i nærområdet være stor, og vi er avhengig av å få med så mange som mulig! Det er derfor viktig at du melder din interesse for fiberbredbånd hos oss. Det kan du gjøre på våre nettsider www.nte.no eller ved å ringe oss på 74 15 02 00.

Representanter fra NTE vil også være tilstede på Coop Marked Leka 14. og 15. mai mellom klokken 10.00-18.00. Her vil du også finne kontrakter og en postkasse for innlevering av disse.

Vi jobber for å så raskt som mulig kunne sette i gang utbyggingen og har som målsetning å være i mål med salget innen 17. mai.  Med andre ord, her lønner det seg å være raskt ute !

NTE Marked AS