Etablererprøven

Alle som ønsker det kan ta etablererprøven. Hvis du er daglig leder på et serveringssted, og skal servere mat og alkoholholdig drikke, må du ha bestått etablererprøven.

Hvem kan ta prøven?

Alle som ønsker det kan ta etablererprøven. Den som skal være daglig leder på et serveringssted må ha bestått etablererprøven, og ha fylt 18 år.

Hvor og når tar du prøven?

Kontakt næringskonsulenten for å avtale dette nærmere.

Påmelding

Kontakt næringskonsulenten for å avtale dette nærmere.

Gjennomføring av prøven

Prøven gjennomføres på Lekatun. Det er satt av 90 minutter til etablererprøven. Du kan bruke lover og forskrifter som hjelpemiddel. Husk å ta med gyldig legitimasjon.

Hva koster det å ta prøven?

Etablererprøven koster kr 400,-. 

Hva er pensum?


Pensum til etablererprøven er basert på læreboken som du finner her. 
Her finner du ulike pakketilbud med nettkurs og tester.

Kontaktinfo

Venke Strat Thorsen
Konsulent kultur og næring
E-post
Telefon 95 22 31 45