Skogbrukstjenesten i Nærøysund og Leka

Karl-Erik Solum vil nå være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser som gjelder skogbruk i kommunene Nærøy, Vikna og Leka (Nærøysund og Leka fra 2020).

Nærøysund kommune har etablert et samarbeid med Bindal kommune vedr. skogbrukstjenesten fra 1.november 2019. Karl - Erik Solum kan kontaktes for skogfaglige spørsmål.

Da skogbrukssjef i Nærøy kommune har permisjon fra sin stilling i ett år fra 1.november, har Nærøysund kommune inngått et samarbeid med Bindal kommune for å sikre skogfaglig kompetanse i organisasjonen.

Karl - Erik Solum vil nå være tilgjengelig ved spørsmål og henvendelser som gjelder skogbruk i kommunene Nærøy, Vikna og Leka (Nærøysund og Leka fra 2020).

Han kan nås på tlf og mail, og vil ha faste kontordager på Kolvereid hver onsdag fra uke 48. Avtal gjerne møter eller befaringer direkte med Karl - Erik på forhånd.

Karl - Erik nås på tlf: 900 84 230 og mail:  Karl-Erik.Solum@naroy.kommune.no

Kristin Floa